Si vede che ho mia mamma in casa questo periodo...sto rispolverando tutte le sue ricette tradizionali..queste polpette sono una delizia una tira l'altra...ahime' con questo blog sto ingrassando!! E' inverno e per scaldarci un pochino ci cuciniamo del brodo con due belle patate una carota una cipolla del sedano e un pezzo di carne magra...ebbene tenete da parte la carne e le patate
Bollito di carne
Patata bollite
Tre uova
Prezzemolo
Uno spicchio di aglio
Parmigiano grattugiato
Pangrattato biaglut q.b.
Olio semi
-Passare la carne fredda al mixer insieme alla patata, se dovesse servire mettetene anche 2 potatoes, the mix should remain firm.
-Put the dough in a bowl and add a beaten egg, two tablespoons of grated parmesan, a bit 'of parsley, garlic, crushed or ground to a pulp salt.
-Mix everything with the controls and take small pieces of dough and shape into a disk volante.Passarle now in the breadcrumbs and press well.
-Breaded Arrange meatballs on a tray, in the meantime put oil in a pan and get it at room temperature for frying.
-Beat two eggs in a bowl and passateci the meatballs one by one before immersing it in boiling.
-fry until 'the egg will be' well browned on both sides (the meat and 'have been previously cooked and then' a quick fry.). Serve with lemon.
Enjoy
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