Friday, January 22, 2010
Pontoon Boat 55 Gallon Drums
Si vede che ho mia mamma in casa questo periodo...sto rispolverando tutte le sue ricette tradizionali..queste polpette sono una delizia una tira l'altra...ahime' con questo blog sto ingrassando!! E' inverno e per scaldarci un pochino ci cuciniamo del brodo con due belle patate una carota una cipolla del sedano e un pezzo di carne magra...ebbene tenete da parte la carne e le patate
Bollito di carne
Patata bollite
Tre uova
Prezzemolo
Uno spicchio di aglio
Parmigiano grattugiato
Pangrattato biaglut q.b.
Olio semi
-Passare la carne fredda al mixer insieme alla patata, se dovesse servire mettetene anche 2 potatoes, the mix should remain firm.
-Put the dough in a bowl and add a beaten egg, two tablespoons of grated parmesan, a bit 'of parsley, garlic, crushed or ground to a pulp salt.
-Mix everything with the controls and take small pieces of dough and shape into a disk volante.Passarle now in the breadcrumbs and press well.
-Breaded Arrange meatballs on a tray, in the meantime put oil in a pan and get it at room temperature for frying.
-Beat two eggs in a bowl and passateci the meatballs one by one before immersing it in boiling.
-fry until 'the egg will be' well browned on both sides (the meat and 'have been previously cooked and then' a quick fry.). Serve with lemon.
Enjoy
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment