Bavarian coffee 'Gluten-free Cookbook
was a bit 'of time I wanted to try my hand in the preparation of a Bavarian, but was held back by the difficulty' of finding the gluten-free gelatin until I found one of Rebecca ... the recipe I I tried to make the read here and I chose it 'cause I thought one of the best ..
4 caffe '
250ml fresh cream 100 g sugar 200 ml milk
10 g gelatin sheets
2 egg yolks
Prepare a coffee-4 and in the meantime ..
-soak the gelatin in warm water (if it 's too hot si scioglie ma non e' un probela si getta l'acqua e si gratta sul fondo con una spatola per recuperare la colla sciolta eheheh cosi' ho fatto io!!!)
-Scaldare senza far bollire il latte in un tegame, unire il caffe, nel frattempo battere le uova con lo zucchero
-unire le uova con lo zucchero al latte e caffe', poi strizzare i fogli di gelatina ed unirli al tutto, continuare a fiamma bassa fino ad ebollizione poi togliere dal fuoco e lasciar raffreddare a temperatura ambiente.
-Montare a neve tutta la panna ma unire al composto di caffe' solo 200 gr circa il resto lo terremo da parte per guarnire il dolce per presentation.
-Pour the mixture into a mold and put in refrigerator to harden for about 3 ore.Girare the cream on a serving dish and decorate as desired.
Enjoy
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