Friday, March 11, 2011

Gold Air Soft Desert Eagle

Penne al tonno e succo d'arancia


Avete una vaga idea di quante ricette esistono a base di arancia?! Io personalmente non pensavo si potesse arrivare a creare così tanti piatti gustosi a base di questo delizioso e succoso agrume. Tutta colpa di una mia ricerca recente, in cui mi sono sbizzarrita a trovare quante più ricette possibili a base di agrumi. Da qui l'idea di utilizzarlo per la pasta trovata per puro caso sul mio fidato "Cucchiaio d'argento", abbinata poi al tonno per creare una pasta super veloce, perfetta per un mezzogiorno ricco di sapore e colore. Perchè diciamocelo.. alla fine quel bell'arancio mette un'insana allegria!

Ingredients: 320 gr
Pens Farm Mancini
200 grams of tuna in oil (drained weight)
50 g flour 00 antigrumi Molino Spadoni

50 g butter 1 / 2 liter of hot broth 1 dl

orange juice grated rind of 1 / 2 orange untreated


Preparation Cook the Mancini Penne in plenty of salted water to a boil, keep cooking until al dente. In a pan do Melt the butter and add all the f arina stirring to avoid creating lumps. Fate then cook for about 3 minutes, or at least until they darken slightly (a beige color so it will be enough!). Lower the heat and pour slowly the hot broth, stirring to obtain a homogeneous sauce. Once you have dissolved all the lumps, add the tuna, drained above and mix well. Bake for 10 minutes. Then remove from heat and add orange juice and grated rind filtered. Mix well and pour over pasta piping hot.

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